Förvaltning och optimering

Förvaltning med särskild expertis inom kommunikationsplattformar 

…är nyckeln till att optimera och förfina era befintliga plattformar och lösningar för att möta era specifika behov.

Genom att samarbeta med oss kan ni inte bara kostnadsoptimera er verksamhet utan även förbättra användarupplevelsen och effektivt nå era affärsmål.

Vårt team erbjuder flexibla lösningar för er förvaltning, antingen genom interimslösningar inom förvaltningsledning eller genom att bli er förvaltningspartner. Med vår omfattande erfarenhet inom implementering av förvaltningsmodeller som SAFe och PM3, samt vår kompetens inom tjänstepaketering, kan vi skräddarsy en strategi som passar just er verksamhet.

Vi sätter er framgång i fokus och strävar efter att maximera avkastningen på era investeringar. Med vår djupa förståelse för marknaden och vår expertis inom aktiv förvaltning kan ni vara trygga i att vi kommer att leverera resultat. Låt oss hjälpa er att ta er förvaltning till nästa nivå och uppnå enastående resultat.

Exempel på uppdrag

  • Förvaltningsledare hos större kommun
  • Verksamhetsutvecklare för tjänstepaketering hos Region
  • Förvaltningsledare inom telekom
  • Service manager på internationellt industribolag

” En aktiv förvaltning är nyckeln till både kostnadsoptimering och en förbättrad användarupplevelse. Genom att optimera er lösning utifrån era behov säkerställer ni att ni har en lagom kostym i alla lägen. ”

Starten på en förändringsresa: Organisations- och verksamhetsanalys av IT-avdelning

IT-avdelningen på Uddevalla kommun tillhandahåller drift och teknisk systemförvaltning, supporttjänster, lösningar för IT-arbetsplatsen samt arbetar med att utveckla kommunens e-tjänster och enklare applikationer. Merparten av de tjänster som avdelningen levererar till kommunens förvaltningar produceras i egen regi, allt från driftövervakning till i ordningsställandet av hårdvara som laptops, surfplattor och mobiltelefoner.

Hur gör vi?

Med lång erfarenhet har våra förvaltningsledare kompetens inom både traditionella metoder såsom PM3 men också agila metoder som SAFe. Med djup verksamhetsförståelse, nyfikenhet, engagemang och förändringsledning arbetar vi för att tillsammans med våra kunder nå resultat. Redways styrka ligger i att verka i gränslandet mellan människa, teknik och process vilket bidrar till effektiva flöden som stöttas av rätt teknisk lösning. Genom förmågan att väva samman lednings, verksamhets, hållbarhets och tekniska perspektiv skapar vi en förankrad målbild för vad som ska åstadkommas

Redways kultur genomsyras av passion, insikt och genomförandekraft. Det är så vi hjälper er att skapa hållbar förändring.

Varför ska ni välja Redway?

Omfattande erfarenhet och kompetens

Redway har lång erfarenhet inom förvaltning och har kompetens inom olika förvaltningsmodeller som SAFe och PM3. Deras breda kunskap och kompetens gör dem väl rustade att optimera och förbättra kundens befintliga plattformar och lösningar.

Flexibla lösningar

Redway erbjuder flexibla lösningar för förvaltning, antingen genom interimslösningar inom förvaltningsledning eller genom att bli en långsiktig förvaltningspartner. Detta ger kunderna möjlighet att välja den lösning som passar deras specifika behov och förvaltningsstrategi bäst.

Resultatorienterad förvaltning

Redway strävar efter att maximera avkastningen på kundens investeringar. Genom att ha djup förståelse för marknaden och expertis inom aktiv förvaltning kan Redway leverera resultat och bidra till kundens framgång.

Anpassad strategi

Redway kan skräddarsy en strategi som passar kundens verksamhet och behov. Genom att väva samman olika perspektiv, såsom ledning, verksamhet, hållbarhet och teknik, skapar de en förankrad målbild för att uppnå önskade resultat.

Kultur av passion och genomförandekraft

Redways kultur präglas av passion, insikt och genomförandekraft. Detta innebär att vi är engagerade i att skapa hållbar förändring för våra kunder och arbetar aktivt för att leverera resultat.