Kontakta oss

Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors men vi tar uppdrag överallt där våra kunder finns. Våra konsulter är flexibla och vi hittar ett arbetssätt som fungerar optimalt för dig som kund. Vi kan hjälpa till på distans eller på plats och har väl utarbetade metoder för att nå bästa resultat.

Alf Kjeller
+46 705 72 09 90

alf.kjeller@redway.se

Alf Kjeller har arbetat med projekt- och förändringsledning i olika former under större delen av sitt yrkesliv. Bra på att strukturera upp komplexa projekt och driva dem framåt, gärna med ett ben i tekniken och ett ben i verksamheten. Har tack vare sin strategiska och operativa kunskap inom digital kommunikation ett helhetstänk kring kundupplevelsen. Brinner för mångfald och mänskliga rättigheter.
Grym på trädgårdsanläggning med ett öga för hur det kommer se ut när det är klart och uppvuxet. Bor i lägenhet med sambo och katt, och även i hus i Sörmland.

Andreas Saidavi Lindberg
+46 767 23 60 20
andreas.saidavi-lindberg@redway.se

Andreas är en teaminriktad verksamhetsutvecklare med mer än 15 års erfarenhet från telekom och networking i roller som beställare, konsult och leverantör. Specialiserad inom mobila kommunikationslösningar, molntjänster, telefoni, Contact Center samt WAN. Har inställningen att ny teknik inte ska ses som ett hinder utan något som möjliggör en bättre och effektivare verksamhet. När tekniken och människan hittar varandra, det är då magi uppstår!

Anders Lycke
+46 705 98 70 26
anders.lycke@redway.se

Håll ut! Snart kommer en liten text om Anders!

Annika Uggla
+46 709 64 53 34
annika.uggla@redway.se

Inspirerande, energigivande projektledare och en holistiskt tänkande trygghetsskapande förändringsledare. Lång erfarenhet med 24 år av verksamhetsutveckling inom organisation, processer och teknik på H&M. Stort fokus på kund och slutanvändare ända ner på detaljnivå. Är nyfiken och har inställningen att det jag inte kan idag kan jag lära mig tills imorgon.

Mor till fem barn och trivs allra bäst när familjen är samlad. Har en gång i tiden tillsammans med sin klass spelat in en singel med Randy Crawford – en version av John Lennons låt Give peace a chance.

Christophe Herly
+46 730 38 53 74
christophe.herly@redway.se

Erfaren försändringsledare med inriktning på strategifrågor och verksamhetsutveckling. Har en bred marknadskännedom inom informations- och kommunikationsteknologi, både i hemmamarknaden i Norden och på global nivå. Är lyhörd för verksamhetens behov med mycket god förmåga att kommunicera både internt och externt.

På fritiden hittar du honom simmande, springande eller på cykel då han utövar triathlon och orientering.

Jonas Magnusson
+46 706 53 11 54
jonas.magnusson@redway.se

Förtroendeskapande förändringsledare med lång erfarenhet av IT och Telekombranchen och en bakgrund inom sälj, IT som konsult och vd. Analytisk, lugn och samtidigt väldigt samverkansinriktad med en positiv tro på människors förmåga att förändras, utveckla och utvecklas om förutsättningar ges på rätt sätt.

Bor på västkusten, trivs på sjön och i sommarstugan och drivs av att få samverka med människor i alla möjliga situationer både privat och i arbetet. Möter du honom i schack är det låg sannolikhet att du vinner.

Jukka Ristijärvi
+46 730 68 39 00
jukka.ristijarvi@redway.se

Relationsskapande kundutvecklare med den största styrkan inom trender och teknikutveckling och hur man kopplar det till kundens affärsprocesser. Har arbetat med IT-utveckling i snart tre decennier.

Envis, uppfinningsrik med ett långsiktigt tänk. På fritiden är matlagning och bakning ett stort nöje.

Lina Hermansson
+46 730 68 39 09
lina.hermansson@redway.se

Håll ut – snart får du veta mer om Lina!

Marcus Bramlöv
+46 730 68 39 13
marcus.bramlov@redway.se

Nyfiken och social genomförare som är specialist på verksamhetsanalys, kravställning, upphandling och projektledning vid införande av IT- och kommunikationslösningar. Har även arbetat med förändringsledning och är snabb på att sätta sig in i kundernas utmaningar.

Engagerar sig i sina barns aktiviteter bland annat som fotbollstränare och ivrig och stolt supporter i övriga aktiviteter. Tycker om att roa sin omgivning med ordvitsar, ibland i tid men mest i otid.

Maria Lindell (VD)
+46 762 82 87 36
maria.lindell@redway.se

Entusiasmerande ledare (skipper) och en engagerad generalist, med en stark digital prägel, som drivs av nyfikenhet och viljan att göra skillnad. Skicklig på att få rätt saker att hända och framgångsrik i att skapa ett framåtdriv i organisationer. Tillit och en kultur där man arbetar tillsammans för kundens bästa är nyckeln till framgång.

Gillar att se världen och har varit mentor åt en cirkusskola på Bali.

Peter Lönnbäck
+358 44 784 7200
peter.lonnback@redway.se

Senior Consultant med mer än 30 års erfarenhet från telekom och kundtjänst i roller som konsult, vd och teleingenjör. Den affärsmässig förståelsen kombinerat med ett stort teknikintresse ger uppdragsgivare de rätta och mest kostnadseffektiva lösningarna.Metodisk och lugn leder han projekten i mål. Specialist på förstudier, analyser, utredningar, upphandlingar och strategisk rådgivning.

Gillar att åka runt i sin husbil, springer och åker skidor och tackar tekniken för att han tycker att det är kul – med en klocka som mäter allt.

Rickard Ohlsson
+46 730 68 39 65
rickard.ohlsson@redway.se

Håll ut – snart får du veta mer om Rickard!

Robert Hultqvist
+46 72 205 79 50
robert.hultqvist@redway.se

Projektledande lösningorienterad people person med lång erfarenhet av att leda förändring, förvalta telekom och it kommunikation. Med en lugn analytisk förmåga är han bra på att hitta lösningar för både teknik och människa – och för verksamhetens bästa.

Är riktigt bra på att packa förråd och på att arrangera fester.

Sten Eriksson
+46 730 68 89 87
sten.eriksson@redway.se

Entusiasmerande problemlösare i den digitala resan med mer än 25-års erfarenhet från Service Management, Projektledning, Utredning, Analys i och utanför Sverige. Är målinriktad och drivande med fokus på att förstå snarare än att förändra kunden.

Har cyklat 11-varv runt Vänern! (alltså inte den mindre pölen Vättern).

Stephan Johansson
+46 730 68 39 25
stephan.johansson@redway.se

Förändringsorädd genomförare som gärna går rakt på sak med inställningen att det alltid finns något som kan förbättras. Sätter alltid kunden först och har en förmåga att förstå flöden och processer och hur de skulle kunna förenklas med stort fokus på arbetsmiljö och automation.

Tidigare fotbollsspelare i AIK med ett antal allsvenska matcher i bagaget.

Svante Renard
+46 730 68 39 60
svante.renard@redway.se

Svante är en erfaren affärskonsult som älskar att leda förändringsprojekt och skapa goda affärer. Är analytisk och lösningsorienterad med förmågan att lösa problem där andra går bet. Är en strukturerad, pedagogisk och drivande teamledare som tillsammans med kunderna tar projekten i mål. Expert på upphandlingar, ekonomi, avtal, förhandling och att skapa lönsamma affärer.

Musikälskande trummis med intresse för ljudteknik, och enligt ryktet en duktig trappbyggare.

Åsa Egnell
+46 703 22 60 70
asa.egnell@redway.se

Målinriktad och flexibel managementkonsult och certifierad projektledare med en stark organisatorisk förmåga att leda team och projekt mot effektivitet i hela verksamheten. Som ledare har hon arbetat både på operativ och strategisk nivå med nyckelroller inom IT, digitalisering samt verksamhets- och affärsutveckling. Med sitt strukturerade arbetssätt bygger Åsa starka relationer och skapar med lätthet en arbetsmiljö som präglas av ömsesidigt förtroende och transparens.

Intresset för börsen är uppenbart då Åsa driver en aktieklubb för kvinnor.

Carina Stensfelt
+46 709 66 08 88
carina.stensfelt@redway.se

Carina har bred erfarenhet från olika branscher och har i många år jobbat i ledande roller inom IT – som projektledare, förvaltningsledare och verksamhetskonsult. Är engagerad och resultatinriktad med ett strukturerat arbetssätt och bra på att bygga relationer med kunder och medarbetare. Drivs av att förbättra och vidareutveckla med hjälp av tekniska lösningar. Ett agilt förhållningssätt, där människan står i centrum, är nyckeln till framgång.

När Carina är ledig är det familj och vänner som står överst på listan. Hon spenderar gärna tid på golfbanan och på bryggan vid sommarstället.

Paola Sunnhagen
+46 76 723 08 60
paola.sunnhagen@redway.se

Resultatfokuserad och kommunikativ ledare med över 20 års erfarenhet inom kundservice inom privat, medlemsägd och kommunal sektor. Alltid med fokus på att utveckla och förbättra kund- och serviceresan. Paola är också en mästare på strategisk planering och bidrar, med sin initiativförmåga och operativa erfarenhet, till att skapa goda samarbeten och att motivera medarbetare under förändring.
Van att arbeta med implementering av nya processer och system.

En sann frankofil som bott flera år i sydvästra Frankrike. Lediga stunder ägnas åt matlagning, ofta inspirerad av medelhavet, och att umgås med familj och vänner. Gillar att träna och tar gärna en tur på SUPen när årstiden tillåter.

Maya Olsson
+46 727 02 31 04
maya.olsson@redway.se

Håll ut – snart får du veta mer om Maya!

Postadress

Kungsgatan 28
111 35 STOCKHOLM

besöksadress

Kungsgatan 28
(se karta)