FÖRSÄLJNING

=

Emma Link
+46 73 370 35 53
emma.link@redway.se

Emma har en lång bakgrund inom kundservice där hon jobbat inom ledande roller främst inom outsourcing. Hon är driven, relationsskapande och har alltid fokus på slutkunden. På Redway jobbar Emma med försäljning och erbjudande utveckling.

På fritiden hittar du med största sannolik Emma i löpspåret tillsammans med hennes hund.

Rekrytering

=

Lina Hermansson
+46 730 68 39 09
lina.hermansson@redway.se

Lina är en driven och nyfiken förändringskatalysator. Hon är en jordnära och förtroendeingivande person som med sin positivitet och lyhördhet får med sig vilket team som helst. På Redway jobbar Lina både som konsult men också med marknadsföring och rekrytering.

På fritiden är det full fart minst sagt med fokus på cykling, längdskidåkning och löpning

Försäljning Sydväst

=

Marcus Bramlöv
+46 730 68 39 13
marcus.bramlov@redway.se

Nyfiken och social genomförare som är specialist på verksamhetsanalys, kravställning, upphandling och projektledning vid införande av IT- och kommunikationslösningar. Har även arbetat med förändringsledning och är snabb på att sätta sig in i kundernas utmaningar.

Engagerar sig i sina barns aktiviteter bland annat som fotbollstränare och ivrig och stolt supporter i övriga aktiviteter. Tycker om att roa sin omgivning med ordvitsar, ibland i tid men mest i otid.

Försäljning

=

Christophe Herly
+46 730 38 53 74
christophe.herly@redway.se

Erfaren försändringsledare med inriktning på strategifrågor och verksamhetsutveckling. Har en bred marknadskännedom inom informations- och kommunikationsteknologi, både i hemmamarknaden i Norden och på global nivå. Är lyhörd för verksamhetens behov med mycket god förmåga att kommunicera både internt och externt.

På fritiden hittar du honom simmande, springande eller på cykel då han utövar triathlon och orientering.

Konsulter

=

Alf Kjeller-Sellin
+46 705 72 09 90

alf.kjeller-sellin@redway.se

Alf Kjeller har arbetat med projekt- och förändringsledning i olika former under större delen av sitt yrkesliv. Bra på att strukturera upp komplexa projekt och driva dem framåt, gärna med ett ben i tekniken och ett ben i verksamheten. Har tack vare sin strategiska och operativa kunskap inom digital kommunikation ett helhetstänk kring kundupplevelsen. Brinner för mångfald och mänskliga rättigheter.
Grym på trädgårdsanläggning med ett öga för hur det kommer se ut när det är klart och uppvuxet. Bor i lägenhet med katt och även i hus i Sörmland.

=

Andreas Saidavi Lindberg
+46 767 23 60 20
andreas.saidavi-lindberg@redway.se

Andreas är en teaminriktad verksamhetsutvecklare med mer än 15 års erfarenhet från telekom och networking i roller som beställare, konsult och leverantör. Specialiserad inom mobila kommunikationslösningar, molntjänster, telefoni, Contact Center samt WAN. Har inställningen att ny teknik inte ska ses som ett hinder utan något som möjliggör en bättre och effektivare verksamhet. När tekniken och människan hittar varandra, det är då magi uppstår!

=

Loritha Karlsson
+46 760 52 36 63
loritha.karlsson@redway.se

Loritha är en positiv och strukturerad upphandlare. Hon har en lång och bred erfarenhet kring upphandling och inköp inom offentlig förvaltning med roller som upphandlare, kravställare, projektledare, beställare och anbudslämnare. Hon har en magisterexamen i ekonomi och är även certifierad inköpare. Utöver upphandlingar har hon även stor erfarenhet av att jobba med utredningar, revisioner och analyser av olika slag.

Fritiden spenderar hon gärna på padelbanan och hon dansar även zumba.

=

Cecilia Johansen
+46 72 083 33 57
cecilia.johansen@redway.se

En positiv och engagerad ekonom som styrt om till att jobba mer kundnära, med erfarenhet som kundservicechef på bland annat Bankgirot. Kundrelationen ligger Cecilia extra varmt om hjärtat och målet är alltid att ge medarbetarna rätt förutsättningar för att kunna göra kundens upplevelse så bra, smidig och enkel som möjligt.

Med lägenhet i Sibirien i Stockholm blir det många långa promenader i Hagaparken, men längtan efter resor, sol och sandstränder gör sig mer och mer påmind.

=

Carina Stensfelt
+46 709 66 08 88
carina.stensfelt@redway.se

Carina har bred erfarenhet från olika branscher och har i många år jobbat i ledande roller inom IT – som projektledare, förvaltningsledare och verksamhetskonsult. Är engagerad och resultatinriktad med ett strukturerat arbetssätt och bra på att bygga relationer med kunder och medarbetare. Drivs av att förbättra och vidareutveckla med hjälp av tekniska lösningar. Ett agilt förhållningssätt, där människan står i centrum, är nyckeln till framgång.

När Carina är ledig är det familj och vänner som står överst på listan. Hon spenderar gärna tid på golfbanan och på bryggan vid sommarstället.

=

Åsa Egnell
+46 703 22 60 70
asa.egnell@redway.se

Målinriktad och flexibel managementkonsult och certifierad projektledare med en stark organisatorisk förmåga att leda team och projekt mot effektivitet i hela verksamheten. Som ledare har hon arbetat både på operativ och strategisk nivå med nyckelroller inom IT, digitalisering samt verksamhets- och affärsutveckling. Med sitt strukturerade arbetssätt bygger Åsa starka relationer och skapar med lätthet en arbetsmiljö som präglas av ömsesidigt förtroende och transparens.

Intresset för börsen är uppenbart då Åsa driver en aktieklubb för kvinnor.

=

Maya Olsson
+46 727 02 31 04
maya.olsson@redway.se

Maya är en erfaren ledare som drivit projekt och haft ledande befattningar under större delen av sitt yrkesliv. Hon är en mästare på att hitta rätt balans mellan teknik och verksamhet i komplexa projekt. Maya navigerar vant genom projekt inom bland annat kvalitets- och miljöledning, upphandlingar och digitalisering, med förmågan att göra arbetet roligt under resans gång. Som den friluftsmänniska hon är bor hon givetvis på landet med en alldeles egen skog.

=

Jonas Olsson

Jonas Olsson
+46 725 13 82 81
jonas.olsson@redway.se

Med lång erfarenhet inom kundservice och titlar såsom CEO och COO är Jonas van att bygga upp kundserviceorganisationer och processer som levererar hög kundnöjdhet. Ett tydligt affärsfokus och lönsamhet i alla led är viktigt för denne förändringsledare.

Jonas är gärna ute i naturen med givna aktiviteter såsom skidåkning, vandring och fiske men man kan också hitta honom på golfbanan. Intresset för mat och vin i kombination gör att resehjärtat klappar lite extra för Italien.

=

Thomas Kjaergaard
+46 767 23 08 60
thomas.kjargaard@redway.se

Thomas är en naturlig ledare med omfattande internationell arbetslivserfarenhet av kommersiell affärsutveckling och förändringsarbete på både strategisk och operativ nivå. Drivs av att leverera bra kundupplevelser genom nya digitala möjligheter som komplement till det personliga mötet. En analytisk och strukturerad administratör som ser detaljer, men som också snabbt kan lyfta blicken till de stora sammanhangen.

Thomas älskar att resa med familjen och åker gärna till Grekland eller Spanien som har en given plats i hjärtat. Ett hängivet Real Madrid fan som även själv gillar att träna både styrka och kondition.

=

Stephan Johansson
+46 730 68 39 25
stephan.johansson@redway.se

Förändringsorädd genomförare som gärna går rakt på sak med inställningen att det alltid finns något som kan förbättras. Sätter alltid kunden först och har en förmåga att förstå flöden och processer och hur de skulle kunna förenklas med stort fokus på arbetsmiljö och automation.

Tidigare fotbollsspelare i AIK med ett antal allsvenska matcher i bagaget.

=

Sten Eriksson
+46 730 68 89 87
sten.eriksson@redway.se

Entusiasmerande problemlösare i den digitala resan med mer än 25-års erfarenhet från Service Management, Projektledning, Utredning, Analys i och utanför Sverige. Är målinriktad och drivande med fokus på att förstå snarare än att förändra kunden.

Har cyklat 11-varv runt Vänern! (alltså inte den mindre pölen Vättern).

=

Svante Renard
+46 730 68 39 60
svante.renard@redway.se

Svante är en mycket erfaren affärskonsult som älskar att leda förändringsprojekt och skapa goda och lönsamma affärer. Han har förmågan att lösa problem och att förenkla och förklara komplexa lösningar. Svante är även en fena på upphandlingar, ekonomi, avtal och förhandling.

Förutom att Svante gillar musik håller han på med ljudteknik och kan även titulera sig trummis.

=

Per Henriksson
+46 76 834 66 05
per.henriksson@redway.se

Per har lång erfarenhet av IT-strategi och digitalisering med förmågan att driva igenom förändringar på såväl strategisk som operativ och taktisk nivå. Per är positiv och prestigelös och lätt att jobba med. Med stort fokus på IT-arbetsplatsen är han en mästare i gränslandet mellan verksamhet och IT-avdelning.

När han inte jobbar kan man hitta honom på sin MTB i skogarna runt om i Roslagen eller vintertid som deltagare i långlopp på skidor. Per är uppvuxen på sjön så båtlivet är en självklar del i tillvaron.

=

Robert Hultqvist
+46 72 205 79 50
robert.hultqvist@redway.se

Projektledande lösningorienterad people person med lång erfarenhet av att leda förändring, förvalta telekom och it kommunikation. Med en lugn analytisk förmåga är han bra på att hitta lösningar för både teknik och människa – och för verksamhetens bästa.

Är riktigt bra på att packa förråd och på att arrangera fester.

=

Pontus Strede
+46 721 44 76 85
pontus.strede@redway.se

Pontus är en affärsorienterad Service Manager. Med 20 års erfarenhet av att arbeta nära kunden är han expert på att hitta smarta lösningar och att bygga starka relationer med fokus på gemensam framgång, utveckling och förändring. Han är van vid krishantering och vet hur man klarar av en cyberattack.

Pontus lever ett aktivt familjeliv fyllt med MTB, skidåkning och träning med familjens labrador. Pontus gillar att laga mat och hämtar gärna inspiration från sina många resor.

=

Jan Zandrén
+46 76 326 24 92
jan.zandren@redway.se

Jan är en prestigelös och positiv förändringsledare med förmågan att utveckla och förädla den mest komplexa IT-miljö till ett väl fungerande system. Med bakgrund inom nätverk och serverteknik kombinerat med 20 års erfarenhet inom IT-drift och outsourcing har Jan en stabil grund att stå på. Kravställning, driftavtal och leverantörsstyrning är självklara områden där Jan rör sig vant.

På fritiden är han ledare inom ungdomsishockeyn i Stockholm. Att leda ungdomarna till att bli den bästa versionen av sig själva, både på och utanför isen, är något Jan brinner för.

=

Hanna Oja
+46 700 23 31 51
hanna.oja@redway.se

Hanna har lång erfarenhet av att arbeta med verksamhets och organisationsutveckling inom kundservice samt av att leda olika typer av organisationer med kundupplevelsen som fokus. Som person är hon lyhörd med ett stort driv som lätt skapar förtroende hos medarbetare och kunder. Att möta nya människor och organisationer och förstå deras drivkrafter gör att hon lätt ser möjligheter, alltid med slutkundens behov i fokus.

På fritiden kan du med största säkerhet hitta henne på basketplanen, i löpspåret eller ute med hunden i skogen.

=

Camilla Rosengren
+46 70 593 11 47
camilla.rosengren@redway.se

Camilla är en inköpsexpert med djup kunskap om inköpsprocessen. Hennes styrka ligger i hennes förmåga att noga granska och fördjupa sig i detaljer för att säkerställa hög kvalitet samtidigt som hon behåller ett affärsdrivet helhetsperspektiv.

Det som verkligen driver Camilla är att förenkla och förbättra genom att förstå och möta mottagarens behov. Hennes datadrivna tillvägagångssätt gör henne till en pålitlig kraft när det gäller att fatta välgrundade beslut inom inköp.

När hon inte arbetar, ägnar Camilla helst sin tid åt familj och vänner. Gärna i fjällen eller i skärgården.