Bli en av oss

Vi söker alltid nya talanger till Redway. Här får du möjlighet att arbeta med spännande uppdrag och i nära samarbete med våra kunder. Du ges möjlighet att utveckla våra kunder, deras affärer och givetvis dig själv. Skicka en länk till din LinkedIn-profil eller ett CV och en kort presentation till recruit@redway.se så hörs vi!

Kom och bli min kollega!

Robert Hultqvist

Kom och bli min kollega!

Vi på Redway söker nu en

EN TEAMINRIKTAD VERKSAMHETSUTVECKLARE MED FOKUS PÅ TELEFONI OCH KOMMUNIKATIONSLÖSNINGAR

Vad gör du på Redway, Robert?
Jag agerar verksamhetsutvecklare och projektledare hos våra kunder. Uppdragen kan innebära analys, sourcing, upphandling med kravställning, implementationer, avtalshantering och förvaltning av telefoni och kommunikationstjänster.

Uppdragen präglas starkt av projekt- och förändringsledning för att hjälpa våra kunder att leverera den bästa kundupplevelsen. Detta sker genom att som konsult proaktivt utveckla och hjälpa kunden hitta lösningar för sina utmaningar.

Vilka typer av kunder arbetar du med?
Jag arbetar ofta med större kunder i komplexa organisationer och i komplexa uppdrag. Det är därför bra att vara bekväm med att interagera med olika typer av människor.

Ska din nya kollega vara en exakt kopia av dig, Robert?
Vet inte om världen är redo för två exakt likadana Robert Hultqvist riktigt än, men vissa av mina kompetenser har varit framgångsfaktorer för mig. Det är självklart bra att ha erfarenhet av telekom i form av telefoni och kommunikationslösningar. Du kan ha jobbat med verksamhetsutveckling, projektledning, kundupplevelse och förändringsledning i andra roller och brinner för nyttan av att kombinera teknik, processutveckling och ledarskap.

Vad är viktigt för att lyckas i era uppdrag?
Ett genuint intresse för kunden, förstå kundens utmaningar och leverera med starkt kundfokus är absolut nödvändigt.

Att vara en people person som tycker om människor är definitivt en tillgång och har hjälpt mig i många kniviga situationer.

Vad är roligast med ditt arbete?
Jag tycker om ständig utveckling och att kunna hantera nya utmaningar. Det är också utvecklande att arbeta i team, antingen med kollegorna på Redway eller ute hos kund. Att få träffa och lära känna nya människor är något jag trivs väldigt bra med.

Varför jobbar du på just Redway?
Att arbeta på Redway innebär att jag får en chans att hjälpa kunden och dess verksamhet att förbättras, att bli effektivare och ta bort gamla rutiner och kostnader. Att se förändringen och en nöjd och glad kund är bland det bästa jag vet. Sen är det ju så kul att jobba ihop med våra underbara kunder och mina härliga kollegor på Redway

Om man vill bli en av er på Redway, eller vet någon som borde bli det, hur gör man då?

Varmt välkommen att söka eller tipsa på recruit@redway.se

Om du vågar kan du även kontakta vår skipper, Maria Lindell på maria.lindell@redway.se

Hon är inte så farlig som hon verkar….

Hör av dig senast den 15 april!

15 + 8 =