Bli en av oss

Vi söker alltid nya talanger till Redway. Här får du möjlighet att arbeta med spännande uppdrag och i nära samarbete med våra kunder. Du ges möjlighet att utveckla våra kunder, deras affärer och givetvis dig själv. Skicka en länk till din LinkedIn-profil eller ett CV och en kort presentation via vårt ansökningsformulär så hörs vi!

Just nu söker vi:

KONSULTER INOM CUSTOMER EXPERIENCE MANAGEMENT

Stockholm och Göteborg

Vi på Redway är verksamhetsspecialister med teknikkompetens som har förmågan att sammanföra IT och verksamhet. Med vår bredd skapar vi hållbar förändring inom en mängd olika områden.

Då efterfrågan på våra tjänster är i en expansiv fas och vi utökar vår verksamhet inom CEM, Customer Experience Management, behöver vi därför förstärka vår organisation med nya medarbetare. Vi utför konsultuppdrag inom området och verkar som experter samt resurser främst med projekt och förändringarbete. Våra uppdragsgivare är stora privata och offentliga/kommunala verksamheter. Just nu söker dig som vill arbeta som konsult inom kundtjänst/Contact Center.

HUVUDSAKLIG ARBETSBESKRIVNING
Din roll kommer att vara att agera som verksamhetsutvecklare hos våra kunder. Uppdragen kan innebära analys, processutveckling, upphandling med kravställning, implementationer av bland annat kontaktcenterlösningar, WFM-lösningar, CRM och andra kringsystem

Uppdragen präglas starkt av projekt- och förändringsledning för att hjälpa våra kunder att leverera den bästa kundupplevelsen. Detta sker genom att proaktivt utveckla kunden och agera konsultativ med att hjälpa kunden att hitta lösningar för sina utmaningar.

EFTERFRÅGADE KOMPETENSER
Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet inom Customer Experience Management. Förmodligen har du jobbat som ledare och/eller verksamhetsutvecklare inom kundtjänst/Contact Center-området under minst 5–10 år och har dessutom ett teknik- och systemintresse. Vi ser gärna att du har arbetat med olika arbetsuppgifter inom området såsom systemimplementationer, processutveckling och projektledning. Erfarenhet av komplexa organisationer är en tillgång.

De viktiga avgörande personliga egenskaperna som gör dig framgångsrik.

• Du har ett genuint intresse för kunden, förstår kundens utmaningar och leverera med ett starkt kundfokus

• Du är mål- och resultatinriktad med självledarskap

• Du tror på dig själv, har sociala egenskaper som ger en trygg relation och ditt sätt att tycka om människor inger förtroende

• Du trivs med ständig utveckling och att hantera nya utmaningar

• Du gillar att arbeta i team, antingen med oss på Redway eller ute hos kund

Redway är kända som dom som ”får det gjort” och vi är alltid snabba till handling. Ledorden är INSIKT, PASSION och GENOMFÖRANDEKRAFT.

Tycker du detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen att söka. Eller vet du kanske någon som borde söka? Tipsa gärna om oss!

Skicka in din ansökan direkt!