Bli en av oss

Vi söker alltid nya talanger till Redway. Här får du möjlighet att arbeta med spännande uppdrag och i nära samarbete med våra kunder. Du ges möjlighet att utveckla våra kunder, deras affärer och givetvis dig själv. Skicka en länk till din LinkedIn-profil eller ett CV och en kort presentation till jobb@redway.se så hörs vi!

NU SÖKER VI

JUST NU SÖKER VI KEY ACCOUNT MANAGER

Redways affärsidé är att öka företags tillväxt, kvalité och lönsamhet genom optimerade processer, arbetssätt och digitala verktyg. Detta med hjälp av erfarna konsulter och projektledare. Verksamhetsområdena är inom kundupplevelse, infrastruktur och digitala möten/telefoni. Redway är inne i en expansion- och förändringfas med bl a namnbyte på agendan. I samband med det en flytt till nya lokaler på Kungsgatan 28, Stockholm.

Redway har en platt nätverksorganisation där de hjälper varandra genom teamarbete. Detta ger stora möjligheter till påverkan, nära beslutsfattande och egen utveckling, men som såklart förutsätter leverans av mål. Företaget har en mångfald i kunder och du träffar många olika människor vilket ger nya utmaningar i uppdragen varje dag.

Sagt av Maria Lindell, VD
Jag ser att ett team med rätt typ av människor är den enskilt viktigaste faktorn för att få en digital transformation att verkligen hända och fungera i vardagen.Är du en av dem?   
Då har du nu möjligheten att ta steget till ett expansivt och framgångsrikt företag som levererar lösningar för framtidens företag & organisationer. Redway söker dig som är en driven person som förstår varför vissa organisationer är mer framgångsrika än andra, och ser skillnaden mellan produktförsäljning och lösningsorienterad försäljning.
Du är självgående, tycker om förändringsarbete, verksamhetsutveckling och förstår hur man skapar verkligt värde ute hos kund

Huvudsaklig arbetsbeskrivning
Konceptförsäljning genom att utveckla befintliga trogna kunder långsiktigt, både gällande volym och lönsamhet, – men också söka och bearbeta nytt.
Detta sker genom att proaktivt utveckla affärsförslag och att agera konsultativt med att hjälpa kunden hitta lösningar för sina utmaningar
Du tar det övergripande ansvaret för att utveckla företagets relation till kunden

Efterfrågade kompetenser
För att lyckas i denna roll ser vi att du har erfarenhet av att ha jobbat med lösnings- eller idéförsäljning, gärna konsulttjänster. Du gör behovsanalysen hos kunden först och därefter tänker på processen hur man kommer till lösning.
Vi ser också att du kan ha jobbat med t ex verksamhetsutveckling, projektledning, kundupplevelse och förändringsledning i andra roller och brinner för nyttan av dessa processer. Du är bekväm med att interagera med ledningspersoner.

De viktiga avgörande personliga egenskaperna som gör dig framgångsrik.

  • Mål- och resultatinriktad.
  • Du tror på dig själv, och har sociala egenskaper som ger trygg relation – ditt sätt att tycka om människor inger förtroende.
  • Självledarskap och envishet med att jobba långsiktigt med kunderna.
  • Har intresse och fallenhet för verksamhetsfrågor och förstår kundens utmaningar.
  • Vågar prata verksamhet och nyttofrågor med ledningspersoner och vara genuint intresserad av kunden.
  • Förhandlingsförmåga.

Redway är kända som dom som ”får det gjort” och vi är alltid snabba till handling. Ledorden är INSIKTPASSION och GENOMFÖRANDEKRAFT.

Tycker du detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen att söka. Eller ser du kanske någon som passar bättre? Välkommen att tipsa hen.

Redway har valt att genomföra denna rekrytering tillsammans med NXT Interim & NXT Rekrytering, kontaktperson annika.svanstrom@nxtinterim.se

15 + 12 =