OFFENTLIG UPPHANDLING TELEFONI

Offentlig upphandling telefoni med professionell och erfaren support spar pengar. Den tredje största indirekta kostnaden i ett företag idag är telekommunikation. Samtidig ökar kostnaderna för den administration som krävs. Vi hjälper er att få full kontroll över kostnaderna. Ni spar tid och pengar och kan koncentrera er på er egen kärnverksamhet. Vi erbjuder er dessutom rådgivning vid upphandling av telefonilösningar.

Vi är Sveriges mest anlitade företag inom offentlig upphandling telefoni. Hos oss finns Sveriges mest anlitade upphandlare inom telefonilösningar och telekommunikationer. Vi har en omfamnade erfarenhet av LOU och avrop från ramavtal.

Vi vet hur en upphandlingsprocess för telefonilösningar ska se ut för att ni ska få en enkel förvaltning och kostnadseffektiva lösningar. Vi har gedigen erfarenhet gällande upphandling telefonilösningar. Med 100-tals upphandlingar inom telefonilösningar i bagaget kan vi inte bara garantera optimala priser utan även väl strukturerade avtal.

Vi är med er hela vägen genom er offentliga upphandling telefoni. Från strategi, implementation och uppföljningskontroll av kostnader och avtal. Tillsammans ser vi till att er offentliga upphandlingen telefoni genomförs enligt era förväntningar.

Sedan 1988 har vi upphandlat telefoni för fler än 500 företag, kommuner, landstings och myndigheter. Kontakta oss idag så berättar vi mer.
Maria Lindell +46 762 82 87 36 mail.

FRÅN TELEFONI TILL KOMMUNIKATION!

Vi är våra kunders partner på resan från telefoni till effektiv kommunikation. Våra tjänster omfattar hela vägen från strategi till upphandling av telefoni och ICT-lösningar, implementation och uppföljningskontroll av kostnader och avtal. Grundbulten i vår verksamhet är vår leverantörsoberoende och vår orubbliga tro på telekommunikationernas möjligheter.

Redway är oberoende affärskonsultföretag med kontor i StockholmGöteborg och Helsingfors. Företaget hjälper sina uppdragsgivare inom näringsliv och samhälle att nå affärsmål och förbättra sin konkurrenskraft. Tjänsteutbudet omfattar allt från att skapa besparingar via intelligent upphandling av tekniklösningar, till att förbättra effektivitet, affärs- och kundnytta med hjälp av Telekommunikation och IT.

Vi finns i STOCKHOLM – GÖTEBORG – HELSINGFORS