Anna Hallenborg började jobba som konsult på Redway hösten 2021. Det första året har inneburit ett projektledaruppdrag och två uppdrag som interimschef.
 
Hon kände till Redway via tidigare chefs- och ledaruppdrag inom telekomsektorn,
 
– Redway är ett stabilt bolag som har funnits länge och det tycker jag känns bra. Det är inte så stort utan alla känner alla. Jag gillar också den spännande utvecklingsprocess som vi är i just nu – den resan vill jag gärna vara en del av.
 
– Det är roligt att vara projektledare, ingen dag är den andra lik. Projekt är också tidsbegränsade uppdrag som gör att det inte är lika tydligt vad som väntar runt nästa hörn. Man vet bara att det kommer nya utmaningar.
 
Redways styrka är konsulternas kompetens och erfarenheter.
 
– Som konsulter på Redway är vi en del av ett sammanhang, med en hemmahamn att docka in i då och då för att få energi och inspiration av kollegorna. Vi finns för varandra och med så många kompetenta människor kring sig, lär man sig nytt hela tiden. Det har varit lätt att komma in i gemenskapen.
 
– För den som vill ta steget och använda sina erfarenheter som konsult är Redway ett riktigt bra ställe att göra det på.

Anna Hallenborg, konsult med inriktning på projektledning service management